QuinoMit Q10® tekućina – 30 ml

QuinoMit Q10® tekućina – 30 ml

Akcija!

51,76 49,00

QuinoMit Q10® tekućina sadrži ubikinol, reducirani oblik koenzima Q10. Za razliku od oksidiranog ubikinona, može se metabolizirati u nepromjenjenom obliku. To je posebno važno za osobe koje su teško bolesne, visoke životne dobi ili pate od manjka cinka ili selena, pošto je kod njih sposobnost mjenjanja ubikinona u druge oblike znatno smanjena.

Mitohodriji koriste Q10 za prijenos elektrona u svom respiratornom lancu, pa je zato on ključan za stvaranje energije u stanicama. Štoviše, on je moćan antioksidans koji reagira sa slobodnim radikalima. QuinoMit Q10® tekućina sadrži ubikinol u malim kapima (liposomima). One nastaju prilikom otapanja tvari u prisustvu lecitina biljnog podrijetla. Takva obrada omogućuje da usna sluznica direktno upije ubikinol.

K tome, QuinoMit Q10® tekućina sadrži niacinamid (vitamin B3), koji je još jedan važan čimbenik u stvaranju energije u mitohondrijima i mnogim drugim sintetskim procesima u tijelu.

Kategorija:

Opis

Sastav:
Djelatna tvar: Ubikinol (koenzim Q10), Niacinamid
Pomoćne tvari: glicerol, voda, stabilizator soja-lecitin

Sadržaj:
275 potisaka (30ml)- 1 potisak QuinoMit Q10® sadrži 6,5 mg Ubikinola i 1,3 mg Niacinamida

Preporuka za uporabu:
Kroz dan uzmite 5 potisaka (5 kapi) QuinoMit Q10® u pravilnim razmacima i pustite da se rastope na jeziku. Mogući su i drugačiji rasporedi uzimanja, prema uputama Vašeg liječnika/ice.

Upozorenje:
Navedena maksimalna preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatci i nadupune prehrani ne smiju se uzimati kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.
Prije prve uporabe potisni ventil pritisnite više puta, dok se ne pojave prve kapi. Pri tome držati bočicu u uspravnom položaju. Potisni ventil lagano pritisnuti do potiska. Između potisaka napraviti kratku stanku.

Čuvanje:
Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom, od svjetla zaštićenom mjestu van dosega djece, čak i nakon otvaranja.
Serijski broj i rok valjanosti: na donjoj etiketi

Znanstveno savjetovanje:
Ukoliko imate pitanja vezanih uz proizvod, sastojke ili preporuke za uporabu, molimo Vas, kontaktirajte nas.

O autoru

anhuhr administrator

0

Your Cart